Edzők
Benyó Szabolcs Erőnléti edzés, személyi edzés
BSZ
A Testnevelési Egyetem testnevelő-edző, majd testnevelő-gyógytestnevelő szakán végeztem. Az egyetemi éveim alatt kezdett el érdekelni a sportolók apró részleteken alapuló teljesítmény fokozása, ezért a diplomám megszerzése után az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál erőnléti edzői képesítést szereztem. Kezdetben sportolók teljesítmény fokozásával és rehabilitációjával foglalkoztam. Személyi edzéseimen is az a célom, hogy a vendégeim egyéni izom és ízületi állapotát figyelembe véve, segítsem céljaik elérését, egészségük megőrzése közben. Vendégeim izomzatát többsíkú, instabil feladatokkal is edzem, annak érdekében, hogy az optikai eredmény mellett, funkcionális hatása is legyen az edzéseknek. Amennyiben szeretnél erősödni, valamilyen mozgásszervi panaszodat csökkenteni, vagy csupán rendszeresen, kellemesen elfáradni, úgy keress bizalommal!

Telefon: +36 30 611 2526
Bikics Sándor Cross training
BS
Bikics Sándor vagyok.23 évet töltöttem el a küzdősportok világában. 7 éve foglalkozom Cross training-el. Az óráimon póbálom e két sport szellemiségét ötvözni. Kortól nemtől függetlenül várok mindenkit.

Telefon: + 36 70 365 1169
Brajercsik Attila Box
BA
Gyerekkorom óta a sport világában mozgom, 7 éves koromtól fociztam, majd 14 évesen kezdtem el thai boxolni. Rengeteg maratont és félmaratont futottam, amivel tovább fejlesztettem az állóképességemet és a kitartásomat. Az igazi szerelem mégis 20 évesen az ökölvívás lett. A Vasas SC- ben boxoltam, ami életre szóló tapasztalatokat adott. Zseniális edzőkkel volt alkalmam együtt dolgozni, akiktől rengeteget tanultam. Ezt a tudást szeretném átadni minden tanítványomnak. Számomra ez nem csak egy sport, hanem igazi élet stílus. Az ökölvívás megtanítja, hogyan maradj nyugodt még a küzdelem idején is. Felnőtteknek és gyerekeknek is tartok ökölvívó edzést. Gyerekeknek különösen ajánlom, hiszen már fiatalon elsajátíthatják, hogyan tiszteljék a saját erejüket és mások erejét, valamint hogyan védjék meg magukat, hogyan vezessék le a külvilág okozta feszültséget. Célom, hogy mind a csoportos, mind a személyi edzéseimen átadhassam a tanítványaimnak mindazt a tudást, illetve tapasztalatot, amit a több évtizedes sportmúltam alatt szereztem!

Telefon: +36 70 675 9777
Csielka Márk Erőnléti edzés, funkcionális edzés
CSM
Tíz éves koromtól fogva élsportszerűen kerékpárversenyeztem, ebből 6 évig hivatásos sportolóként a nemzetközi porondon. 2015-ben fejeztem be pályafutásom, és nem volt kérdéses, hogy továbbra is a sportnak, mozgásnak és az egészségnek szentelem az életem. Erőnléti edző vagyok, együtt dolgozom olimpiai szintű atlétákkal; és az egészségükért tenni akaró és mozogni vágyó egyénekkel egyaránt. Edzéseimet „mozogj jól, majd mozogj többet” elvre alapozom. A folyamatot objektív felmérésekkel személyre szabom, ahol reális, de kihívást jelentő célokat tűzünk ki, közösen. A tréningek során a funkcionális edzéshez szükséges eszközök, a sajáttestsúlyos gyakorlatok, szabadsúlyok és a Motiváció vannak főszerepben. Támogatni tudlak, ha szeretnéd növelni sportági teljesítményed, szeretnél fittebb, egészségesebb vékonyabb vagy izmosabb lenni, tudatos szeretnél lenni és javítanál életminőségeden, ülőmunkádból és inaktív életmódodból eredendően fájdalmat és rendellenességeket tapasztalsz magadon.

Telefon: +36 70 605 0468
Dr. Mezriczky Melinda Sportprevenciós és rehabilitációs tréning
MM
Gyógytornász végzettségem okán az általam tartott személyi edzés alapja egy komplex mozgásszervi állapotfelmérés, testtartáselemzés és funkcionális mozgásminta elemzés. Ezt követően állítok össze egy, az adott állapotra és személyre szabott edzésprogramot amely - szükség esetén - esetleges izom-, vagy ízületi fájdalmak csökkentésére, hibás mozgásminták korrekciójára, testarány optimalizálásra, testzsírcsökkentésre, izomtömeg növelésre - és minden esetben - a core izmok fejlesztésére, valamint a testtartás javítására koncentrál. Személyi edzéseimre várok mindenkit kortól és nemtől függetlenül, azonban elsősorban azoknak ajánlom, akiknek már fennáll valamilyen mozgásszervi problémája amely miatt nem tud, vagy nem mer egyedül edzeni, vagy csoportos órákon részt venni. Továbbá mint sportrehabilitációs tréner várom mindazon vendégeimet rehabilitációs tréningre, akik hobbi-, vagy élsportolóként izom-, vagy ízületet érintő sérülés/műtét után kívánnak minél hamarabb visszatérni a saját sportágukhoz. A gyorsabb eredmény elérése érdekében a mozgásterápia mellett alkalmazom a modern mobilizációs technikákat (SMR eszközök, flossing, kinesio tape, tractio, stretching) is.

Telefon: +36 30 933 4784
Fekete Balázs Személyi edzés
FB
A mozgás mindig is az egyik legmeghatározóbb volt életemben. Sportolás megszállottja vagyok, üztem versenyszerűen és hobbiként egyaránt. Edzés iránti szeretetem kisgyermek koromban kezdődött, amikor szertornáztam, amelyben magyar bajnoki címet is nyertem. Később egészségügyi problémák következte abba kellett hagynom és utána kezdtem el edzeni, a további sportok mellett. Először steetworkouttal kezdtem, aztán áttértem a termi edzésre és itt realizáltam, hogy én edző szeretnék lenni és szeretnék segíteni az embereknek céljaik elérésében. Ami a tanulmányaimat illeti, a Magyar Sporttudományi és Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok, rekreáció és életmód szakon. Illetve az IWI Nemzetközi fitnesziskolában szereztem edzői képesítést. Tanulmányaim mellett sok éves edzés és sport tapasztalatommal, amelyet folyamatosan fejlesztek szeretnék segíteni az embereknek. Edzéseimen fő szempont, hogy 100%-os figyelmet, segítséget nyújtsak és motiváljam a vendégeimet a céljuk elérése érdekében. Lehetőség van kondi termi, funkcionális, illetve calisthenics edzésre is. Szeretnél izmosodni, fogyni, alakot formálni, fittebb lenni, esetleg kicsit kiszakadni a hétköznapokból, akkor keress bizalommal! Együtt elérjük a célod! :) Várok mindenkit sok szeretettel kortól és nemtől függetlenül személyi edzéseimre! Elérhetőség: Instagram: fbalazs_training Email: fekete594@gmail.com

Telefon: +36 70 237 1737
Felcsuti Norbert Box
FN


Telefon: +36 70 457 7722
Fodor Kata Kick Box
FK


Telefon: + 36 70 378 4210
Földi Dia Személyi edzés
FD
Ha már ezt a bemutatkozót olvasod, jó helyen jársz. Rájöttél, hogy szeretnél valamit változtatni az életmódodon. Ennek legjobb módja a sport. A sport erőt és kitartást ad az unalmas hétköznapokban. Célom, hogy energikussá válj és megtanuld az alap mozgásmintákat, amellyel kialakíthatod a megfelelő testtudatot. A szakmám legszebb része, hogy van lehetőségem az emberek életet jobbá tenni, nem csak testileg, hanem lelkileg is. Folyamatosan képzem magam, mint edző, továbbá elvégeztem A Tan Kapuja Buddhista Főiskolát, így számomra legalább olyan fontos a lelki egyensúly, mint a testi, hiszen nincs egymás nélkül ez a kettő. 2016 óta dolgozom, mint személyi edző. Nem csak egyéni, hanem páros vagy akár kiscsoportos (3-4fő) edzéseket is vállalok. Ahogyan dolgozom: - A közös munka egy állapotfelméréssel kezdődik (FMS és mobilitás-stabilitás tesztek). Ezzel egy teljes képet kapsz a testedről, hogy szükség van-e esetleges korrekciókra, szem előtt tartva a prevenció fontosságát. - Miután ezt kiértékeltük, minden alkalommal személyre szabott edzésterv alapján dolgozol, hogy könnyebb legyen a kitűzött célt elérni. Amiben segíteni tudok: - Erőfejlesztés - Izomtömeg növelése - Megfelelő stabilitás-mobilitás kialakítása - Testsúly optimalizálása - Általános közérzetjavítás - Edzéstervezés, online coaching Végzettségek: - BKF Szakközépiskola: Fitnesz-wellness instruktor (2 éves nappali képzés) - International Wellness Institute: Személyi edző - Movelab Academy: FMS1 - Movelab Academy: GFM1 - Movelab Academy: PWRON oktató - Edzéstervezés modern funkcionális fitnesz alapokon - Powerbuilder: Erőemelő edző - A Tan Kapuja Buddhista Főiskola: Dharma tanító Elérhetőségek: foldi.dia@gmail.com

Telefon: + 36 30 729 3570
Hemela Noémi Személyi edzés, Funkcionális edzés
HN
Egész életemnek meghatározó részét képezi a sport és a mozgás, így számos mozgásformával találkoztam és sajátítottam el az évek során. 2018-ban döntöttem úgy, hogy tanulmányaimat ebben az irányba szeretném végezni, és a megszerzett tudásomat tovább adva segítsek Nektek is átadni a mozgás szeretetét. Az embert egységes egészként értelmezem, így lényegesnek tartom, hogy a test és a lélek összhangban legyen. 2020-ban végeztem el Jógaoktató tanulmányaimat, és azóta is folyamatosan képzem magam, hogy minél több területen segíthessek. Célom, hogy motiváljam és támogassam lelkileg is a vendégeimet közelebb kerülni a saját kitűzött céljaikhoz. Fontosnak tartom, hogy edzéseim összetettek legyenek, ezzel odafigyelve és segítve testünk gyenge láncszemeinek folyamatos erősítését, valamint kialakítva a stabil törzserőt, a helyes testtartást, mobilitást és stabilitást, hiszen ezek együttesen alkotják testünk egészséges alapját. Arra törekszem, hogy vendégeim maximális odafigyelést kapjanak, és mellette vidáman teljenek az edzések. Edzésprogramjaim kialakításában szerepet kapnak a preventív edzésmódszerek, funkcionális, gépi és szabad súlyos edzések egyaránt. Legyen szó fogyásról, erő és állóképesség fejlesztéséről, vagy egyszerűen egészségesebb és fittebb életvitel elsajátításáról. Keress bizalommal.

Telefon: +36 30 8321 265
Kertész Kata Jóga
KK
2012 körül kezdtem el rendszeresen yogázni, 2014. áprilisában indultam el az első oktatói képzéssel Vinyásza Flow stílusban. Az élet úgy hozta, hogy már a képzés végén lehetőséget kaptam tanítani. Hihetetlen lendületet adott, mely egymás után hozta a lehetőségeket. A célom mindig az volt, hogy amit tanulok azt beépítsem, integráljam a gyakorlásaimba és ennek megtapasztalatait adjam át a gyakorlóknak. Többirányú önképzésem a mai napig is tart – és nem is fog elmúlni - . Folyamatosan építkezem, tanulok, tanulok a tanáraimtól, a gyakorlóimtól, a napi rendszeres gyakorlásaimból. Elmondhatom, hogy amint reggel a jógaszőnyegemre állok, megszűnik minden és csak én vagyok, megérkezem Önmagamhoz. A tudás átadása és a tanítás fontos része az életemnek, rengeteg szeretetet-, erőt-, inspirációt kapok, őszinte kapcsolatokkal gazdagodom. Küldetésemnek érzem, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessem és megszerettessem a yogát, hogy a mindennapi életük részévé váljék. A yoga gyakorlása megszabadít a mindennapok zűrzavarától, segít megtapasztalni a jelenlét állapotát a körülményektől függetlenül, emellett erősíti, rugalmasabbá teszi a testet, az elmét pedig képes teljesen lecsendesíteni. A yoga segít, hogy megőrizd tested-lelked-elméd EGÉSZ-ségét, segít elcsendesedni, magadra találni, kiteljesedni, kapcsolódni ÖnMAGadhoz és a Világhoz. Boldogságot hoz. Az óráim a gyakorlók igényeihez igazodik, szeretek változatos, minél színesebb órát tartani. Foglalkozásaimban megtalálható a Yin, Flow, Power, Core, Kundalíni Yoga elemei. Nagy szeretettel várlak az óráimon, hogy együtt haladhassunk a yoga által, az önismeret útján! Yoga with Kata

Telefon: + 36 20 661 4992
Mezei Dániel Személyi edzés
MD
Mezei Dani vagyok magamról pár szóban 8 évig birkóztam versenyszerűen és 4 éve foglalkozom testépítéssel jelenleg versenyre készülök,IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem el a személyi edzői képesítésemet. Én vagyok a személyi edzésedre a megfelelő szakértő. Munkám során segítek az embereknek elérni a céljaikat, legyen az fogyás, tömegnövelés vagy akár Crossfit edzésterv kialakítása, de az állóképesség fejlesztésében is tudok segítséget nyújtani. Az étrend is kulcsfontosságú szerepet játszik a céljaid elérésében, így segíthetek neked megfelelő étrend összeállításában is. Várom, hogy együtt dolgozhassunk az egészséged és saját magad fejlesztésében!

Telefon: +36 20 224 6570
Neszményi-Török Szilvia Zumba


Telefon: +36 30 383 5903
Papp Krisztina Személyi edzés, életmód- és táplálkozás tanácsadó
PK


Telefon: +36 20 399 4541
Rátonyi Márk Személyi edzés, funkcionális tréning
RM


Telefon: + 36 70 609 5590
Sényei László MMA
SL


Telefon: +36 30 914 4232
Séra Zoltán Box
SZ
Gyermekkorom óta kipróbáltam többféle sportot is kisebb nagyobb sikerrel. Ökölvívásban felnőttként Magyar bajnoki és WBF international övet szereztem. A világ számos országában, köztük az USA-ban is részt vettem ökölvívó mérkőzéseken mint edző és boxoló. Ellátogattam a világ híres edzőtemeibe és az itt szerzett tudást és tapasztalatot szeretném átadni nektek csoportos vagy személyi edzéseimen, kortól, nemtől függetlenül. Várok mindenkit szeretettel. Lehetsz haladó, kezdő, nagyon kezdő vagy versenyzői ambícióval rendelkező.

Telefon: +36 30 867 1630
Szijártó Bálint Személyi edzés, Funkcionális edzés, Kaatsu edzés, Erőedzés
SzB
Szijártó Bálint vagyok, személyi edző, Kaatsu oktató, preventív gerinctréner és könnyűipari mérnök. 12 éve aktívan edzem, előtte versenyszerűen atlétikáztam, teniszeztem. 2015 óta férfi szabóként dolgozom saját vállalkozásban és észrevettem, hogy rengetegen rossz testtartással, súlyfelesleggel, alul és túlműködő izmokkal érkeznek hozzám ami leginkább az ülőmunkának és a rossz életvitelnek köszönhető. Ezeken a problémákon is szeretnék segíteni, nem csak mint edző, hanem mint társ is, ugyanis a kapcsolatunk nem csak heti 2-3x1 órában tart amíg edzünk, hanem írhatsz bármikor, kérhetsz segítséget bármikor. Üljünk le és egy ingyenes konzultáció keretében ismerjük meg egymást és határozzuk meg közösen a céjaidat(S.M.A.R.T.), legyen szó izomtömeg növelésről, testzsírszázalék csökkentésről, rehabilitációról, kondícionálásról, mobilizációról, rehabilitációról. A közös munkát egy FMS méréssel kezdem, így látom, hogy mely alapvető mozgások terhelhetőek számodra, és melyeket kell még előtte korrigálnunk, kialakítanunk. Segítek a megfelelő légzéstechnika elsajátításában amit a nap 24 órájában tudsz hasznosítani. Igen, éjjel is. Edzéseim során törekszem a tanítványaimból a maximumot kihozni kombinálva a funkcionális edzést, erőedzést, szabad súlyos és gépi edzést, Kaatsu edzést, miközben az egyik legfontosabb elvet követem: Ne árts! Lehetőség van egyéni, páros és kiscsoportos(3 fő) edzésekre, Kaatsu edzésekre. A térségben egyedül rendelkezdem Kaatsu specialista képzéssel és eszközzel ami mögött már 40 évnyi kutatás áll, olimpikonok, élsportolók, katonák, orvosok használják a világon 47 országban, európába 2015-ben érkezett meg. Ez egy biztonságos, hatékony, eredményes hipoxiás edzésmódszer aminek minimális mechanikai stressz mellett hatalmas metabolikus terhelése van ezáltal megfelezi a rehabilitációs időt miközben minimalizálja az izomveszteséget, növeli az állóképességet, fokozza az izomerőt, javítja a gyorsaságot és reakcióidőt. Egy teljes test edzése mindössze 60 percet vesz igénybe így ajánlom azoknak is, akik heti 2x1 óránál több időt nem tudnak az edzésre fordítani. Angolul is tartok edzéseket. Elérhetőségek: Email: sz.balez@gmail.com

Telefon: +36 30 637 5338
Szilágyi Mónika Gerinctréning, TRX
SzM
Preventív szemléletű személyi edző, gerinc és sport rehabilitációs tréner, medical fitness szakértő vagyok. A mozgás és az egészséges életmód iránti szenvedélyem 26 éve tart. Hivatásszerűen 11 éve vagyok a szakmában. A Testnevelési Egyetem elvégzése után csoportos órák tartásával kezdtem az elején. Saját térdsérülésem és a családban előforduló gerincproblémák okán egyértemű volt, hogy a preventív irányvonalat szeretném képviselni a szakmában, és ennek érdekében a legmagasabb szintű gerinc-, illetve rehabilitációs továbbképzéseket végeztem el. Ezek során megértettem, hogy a különböző sérülések, a mozgásszervi problémák nagy része megfelelő minőségi mozgásmintával megelőzhetők. Egyéni edzéseimet és csoportos óráimat is a preventív szemléletmód jellemzi, kiemelten fontos számomra, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására, hogy bármilyen edzés során alapvető szempont a helyes kivitelezés, és hogy tiszteljük a testünket, figyeljünk a jelzéseire, ne kényszerítsük bele olyan mozdulatokba, melyekre még nem képes. Inkább tegyük képessé minél sokoldalúbb mozgásformák kivitelezésére. A személyi edzéseim mellett a csoportos gerinctréning és TRX edzések azért váltak kedvenceimmé, mert ezeken az óráimon tudom leginkább átadni edzettjeimnek azt a tudást, amellyel megvalósítható a testtudat és a minőségi mozgás magas szintre fejlesztése. A gerinctréning során lerakjuk azokat az alapköveket, melyek a bármilyen mozgásforma végrehajtásához nélkülözhetetlenek (stabilizáló izmok, core). A TRX -et tartom az egyik legsokoldalúbb eszköznek, mert a gyakorlatok és az eszközbeállítás apró változtatásaival akár rehabilitációs, akár teljesítménynövelő célzattal kezdő szinttől egészen az élsportig kínál mindenki számára fejlődési lehetőséget. Az órákra bejelentkezés szükséges. Ennek módjáról elérhetőségeim bármelyikén keress meg, és tájékoztatlak. Elérhetőségeim: www.sportrehab.hu, https://www.facebook.com/sportrehabilitaciosedzo

Telefon: +36 70 320 9105
Wéber Zsolt Crossfit
WZS
Gyerekkorom óta életem része a sport, majd elég hamar eldőlt hogy a jégkorong lesz az én utam. Aktív sport pályafutásom alatt elkezdtem tanulmányaimat, amely a Fitness Instruktorral kezdődött, majd követte a Személyi edző képzés és végül az Erőnléti edzői képesítés, ami már az élsportolókra specializálódik. Jégkorongozói pályafutásom alatt már 2012-ben megismerkedtem a Crossfittel a nyári felkészüléseim alatt, majd pályafutásom után ebben meg is találtam a helyemet mint versenyző, mint edző, mivel ez egy olyan összetett és komplex edzésforma és személet, ami megragadott. Célom hogy az életem alatt megszerzett tudást és tapasztalatot át tudjam adni vendégeimnek a csoportos Crossfit órán.

Telefon: +36 30 611 1410